you took my heartbeat from me.

idag har det varit en sån där dag när allting känns svart. nästan på gränsen till färglöst. därför tänkte jag sluta här & inte skriva mer. Jag är förlorad för längesen - You took my heartbeat from me (FITTA)


snälla livet - gör mig betydelsefull

Vi vill alla bli betydelsefulla på något sätt, för om man blir ihågkommen efter sin död då har man lyckats.
Så egentligen handlar livet bara om att bli ihågkommen, hyllad för någonting man gjorde när man fortfarande levde.
Det betyder alltså att Maud Olofsson, Göran Persson & de andra tomtarna inte är "succesfull" på något plan, nää, här snackar jag riktiga hjältar som t.ex. Astrid Lindgren & Bob Marley. De sitter liksom kvar i folks hjärtan, de har etsats sig fast antingen med ronja rövardotter eller med three little birds. Här snackar vi äkta stjärnor, & de är först när man närmar sig deras status som man blir betydelsefull. Alltså betydelsefull för hela världen.

För betydelsefull kan man vara ändå, jag t.ex betyder mycket för mina dansbarn & för min mormor. Men är det den typen av betydelsefullhet jag vill ha? Nä, jag vill bli vår tids Astrid eller vår nästa tids Bob. Ge mig betydelsefullhet!

& dessutom så vill jag tillägga att så fort jag får tid ska jag skriva min egen recension av timbuks nya skiva, för skribenterna i tidningarna verkar ju inte veta vad de själv håller på med. Kan vi inte bara nöja oss med att den är jävligt bra? Istället för trycka in ord som inte svenskar eller någon annan för den delen förstår. Ska ni skriva om rikigt musik så använd riktiga ord! Eller ni vill också vara betydelsefulla? va? va? va?