nudlar

jag vet inte hur många gånger jag lovat mig själv att sluta äta nudlar, det är inte särskilt nyttigt egentligen inte gott & har konsistens som en binnikemask.
såklart skulle de ha 4 för 10:- på netto, SAM YANG RAMEN (bästa nudlarna) att jag ens kan avgöra vilka nudlar som smakar bättre än andra borde få mig att sluta äta nudlar bara det. sånt ska man inte veta & absolut inte kunna avgöra.
anyway ibland blir jag sjukt sugen på nudlar, asså inte på ett normalt sätt utan sugen som jag kan bli på godis eller på choklad.

tillbaka till netto jag köpte iaf inte 4 paket nej 8 för när det är så billigt måste man ju slå till. & idag bröt jag mitt nudellöfte & jag åt inte 1 paket utan 2. inte okej!

SÅ HÄR MED SLUTAR JAG OFFICIELLT ÄTA NUDLAR - inga sam yang ramen, ingen cupnoodels & inte ngn billig version heller för den delen. Nudellöftet tilllåter att ha nudlar hemma men jag får aldrig mer äta dem.
sådärja så enkelt var det att göra sig av med en dålig vana.

so long.

p.s. om man adderar alla siffrorna i detta inlägget blir det totalt = 29
        bara så ni vet alltså

smal

visste ni att tjejer tänker typ minst 200 ggr per dag på vad de äter, om de ska äta det eller inte, blir jag tjock om jag äter detta? är jag värd det? äter jag det för att jag är ledsen? är jag hungrig? mätt? är jag smal nog? är jag fin? älskar världen mig? kommer jag bli accepterad? hur ska jag göra för att bli smalare? osv...

killar tänker typ 40 ggr per dag samma tankar.

snacka om att jag skulle vilja ha pung.

champinjons league



+


ge mig en vampyr nu


vissa människor gör mig bubbligt lyckliga när jag behöver det som mest

har ni någon gång känt att ni blir så arga att ni bara skulle vilja sluta leva, bara liksom lämna allt & gå i från livet & så får det ligga där, det är då man behöver någon som inte heller fattar finanskrisen eller någon som kan få en & skratta innan man ens sagt ett ord i telefonluren, det är sånna människor jag behöver, resten kan ligga där & så går jag ifrån dem. byebye!


cykelpretto

som protest eller mest för att visa att jag är en god cyklare stannar jag alltid vid rött mest för att jag själv total lackar ur varje gång någon ful volvo från 80 talet eller skoda kör fast det är rött, jag har totalt bott i malmö i typ 2 & en halv vecka och jag har hållt på att bli överkörd typ 11,5 gånger, jag brukar överdirva när jag bloggar mest för att det blir roligare då men inte nu, jag blir seriöst halvt överkörd varje gång jag vågar mig ut på regementsgatan.

som det lilla cykelprettot jag är har jag övervägt att ringa vägverket & klaga, givetvis på ett trevligt sätt så att de tar mig på allvar för jag vill verkligen inte bli överkörd.

dessutom har jag nog bråkat med 40 pers på cykel/gång banan - malmö tycks vara fullt av bitter gångbanande tanter som uppmärksammar varje gång jag råkar nudda den rutiga vägen med mitt cykelhjul, här får man inte cykla! JAG VET fittkärring.

eller den gamla klassikern om att man inte får cykla på övergångsställena, jag undrar om gubbarna som går runt & muttrar får betalt för att göra det? eller är det deras hobby?

när det kommer till att gå på cykelbanan däremot då verkar det vara helt okej att dra sin dramaten i snigelfart precis där jag tänkt cykla.

sen när vi ändå pratar cykel - om någon cyklar förbi mig (vilket inte händert så ofta för jag är sjukt snabb) men om det nu händer så tar jag sjukt illa upp, jag är ju kung av cykelbanan, fast nu har det blivit lite av ett spel för mig, ni vet som i tv spel när man susar förbi motståndaren & skrattar lite för sig själv. sån är jag snabb, farlig & ett riktigt cykelpretto.



p.s. jag bär runt på min cykelkorg överallt, till och med på dansen - den är sooo hiphop

li-unit


I got 99 problems, but a bitch ain't one

om jag slår samman hur mycket jag sovit denna helgen så blir den totala tiden nog mer än jag varit vaken iallfall. det är som att jag är inne i någon slags koma, rehabiliterings koma, som om jag tar igen all sömn jag gått miste om genom åren.
kanske är det yogan som gör det? mitt ibland all sömn har jag denna helgen lyckats klämma in 2 yoga pass, att ligga där & glo genom tredje ögat gör mig jätte trött.

DESSUTOM var det någon som fes jätte högt på yogan idag, precis bakom mig en riktigt dallerfis som hördes högt & ljudligt. Min första tanke var att hoppas nu ingen trodde att det var jag, men hur kan jag skämmas så mycket över något som jag inte ens har gjort? tänk då bara hur mycket personen som fes skämdes. JAG VET vem det var, hon hade randig tröja, långt hår i fläta & smala ben - fast vem fan bryr sig hur hon såg ut - HON FES - & nu mera kommer hon alltid vara fistanten på AC för mig.

det här med att fisa på yoga är inget nytt för mig & min vänskapskrets, historien sträcker sig iofs (ja, jag använde den förkortningen) hela vägen back in the days till gymnasiet då en vän också just fes på en yoga klass. detta är ett minne som det fortfarande kan skrattas åt så låt oss hoppas att fistanten gick hem & skrattade åt det på söndagsmiddan.

anyway jag är aldrig den som håller en fis inne so happy farting mina vänner! PUSS


cykelhjälm

när den man är ihop med på allvar föreslår att man ska köpa cykelhjälm då vet man att det är kärlek, kärlek på riktigt.

tack för att du inte vill att jag ska gå i sönder!

man kan inte dricka mjölksyra