fullt ös medvetslös

lika bra och köra när man ändå är igång. idag blir det trippelpass på AC, vilken söndag!! & sen blir det mys-middag på green mango. i think i love this day!


im thinking we should turn the lights down...


im thinking we should...



someone like you and all you know and how you speak


malmö?


"I en tid då vi röstar med plånboken och sätter jaget i främsta rummet kommer saker som medmänsklighet, kollektivism och hänsyn att bli allt dyrare."


http://www.aftonbladet.se/debatt/article8007775.ab

eleonor



det här är eleonor - en snygg tjej som berättar historier på bästa sätt.

kreativa fabriken

verkar som att min pistoltröjja hjälpte mig att klara av dagens sit-down i kreativa fabriken. jag kom ut livs levande full med ideér och inspiration, nu är det dags att jobba jobba jobba. resultaten kommer ni få se inom en snar framtid.

sen drack vi kaffe också.



& hittade en kyl full med räkor.



& just det vi gjorde lite nytta med.


mafia sit-down

idag ska jag och mr. keas himself ha en riktig sit down som maffian & smida planer. jag laddar i bästa mafia anda med min pistoltröjja, vi får se om jag kommer ut levande. 

love (luv)


gunga


att gunga eller inte gunga

igår ville alisha gunga, eftersom att jag är världens bästa babysitter skulle hon såklart få gunga. anyway vi tar på oss akka (jacka) skuuuj (skor) & WOW (halsduk) & beger oss ut mot den största lekplatsen malmö har att erbjuda. när vi väl kommer fram finns det bara ett problem: alisha har somnat, så vi vänder. jag hinner inte mer än slå portkoden & så öppnar hon ögonen & säger gunga. okej bäääbishen har inte ens förstått att vi varit på lekplatsen och jag vill ju inte göra henne besviken så vi går till folkets park och gungar. gunga! gunga! gunga!

exit wounds


long gone and moved on


kollektivet simrishamnsgatan 21A

hemma på min gata i stan där bor vi i bästa kollektiva andan, jag älskar att komma hem & så är det alltid någon där som man kan hänga, leka, skratta med. alisha, lucy, djucy, elcy & herr joseph. tillsammans skapar vi kollektivet simrishamnsgatan 21A, känner du dig ensam någon dag är det bara & komma & hänga med oss. alla är välkommna!


tuggummitattuering

när man va liten fick man värsta självförtroende boosten bara man fick en tuggummitattuering, ni vet sånadära som låg inpackade i tuggummipaketen som man fick strycka på med vatten. man var kungen på gården om man hade en färgglad fågel fastklistrad på armen. när man blir äldre lär man sig att självfortroende handlar om så mycket mer än en tuggummitattuering. man inbillar sig att det kommer från andra men i själva verket kommer det ifrån en själv, innifrån liksom. vi är alla fina - på något sätt!

im smiling but im dying


this ain't sex


trouble

when trouble thinks it's found us
the world falls down around us
I promise baby you won't ever
you won't ever feel a thing

high chaparall?

malmö är som vilda västern minus hattarna och chapsen. här kickar folk keps och mjukisbralla.
& i malmö skjuter folk varandra från höger till vänster, på en gård, på din gata, på en busshållplats.
här går ingen säker, lite som att leva i ett tv-spel. fast vi har bara ett liv.

paris je t'aime

imorgon om exakt 2 veckor sitter jag på ett plan till paris
jag tror faktiskt aldrig jag längtat så mycket till något
& så är det halloween samtidigt också.
kan ju inte bli annat än kusligt bra, haha.
 


smilla & scotty


fan jag blir så jävla besviken på mig själv

så nu måste jag ta tag i det hära bloggandet, jag börjar, sen slutar jag, sen börjar jag. skriva då alltså men det är sån fin linje mellan vad man får skriva om eller inte. eller vad man tillåter sig själv att skriva om eller inte. ska man lägga upp bilder från sin vardag eller inte. blotta sig själv eller inte. skit samma jag gör det. här är jag. naken - på internet.

I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like