fängelseskoj!


$

imorse var jag på viktigt möte, det såg ut ungefär såhär:

love is what makes two people sit in the middle of a bench when there is plenty of room at both ends


fucktele2sjävlakundservicejävel

tele2 måste ha den sämsta jävla kundservicen i hela landet. säljare som klampar sig in hos folk & är allmänt sliskiga & tvingar en att köpa abonnemang som man inte vill ha. va fan e det? sen när man ringer så är det någon socialt missanpassad kille som hatar sitt jobb som vägrar ge mig en iphone. va fan e det? jag är så jävla arg på tele2 så jag skrev ett jätte långt argt mail. jag brukar aldrig göra sånt. men jag gjorde det och hota med konsumentverket och med att jag själv jobbar med kundservice och blablabla. i brought the big guns som man säger. fucktele2.

good morning to myself

det bästa som finns när man vaknar på morgonen är när man fått massa sms, man startar liksom dagen med att känna sig omtyckt. det är en fin känsla det.
förutom att fortfarande vara sjuk & sitta här i min fula alfons åberg t-shirt så tänkte jag försöka komma på 3 födelsedagspresenter idag. 3 viktiga dessutom. en till min mamma. en till min syster. & en till mr joseph. förslag? någon?

keep calm and drink tea

paniken.
paniken man får när man är sjuk & ligger hemma i sin fula t-shirt och missar en massa.
hur ska man någonsin kunna bli frisk om man inte kan slappna av för att man måste tänka på allt man missar? fan va drygt det är & va sjuk. det var egentligen det enda jag kom fram till. gonatt!

vuxenbråk

I may look calm,
but in my head I've killed you three times.

guts & glory

just det! förr förra veckan var jag på ett jätte inspirerande studiebesök på  guts & glory. ungefär så vill jag att min framtida arbetsplats ska se ut, trevlig personal, fint fikarum och grymmaste bokhyllan.

ungefär såhär mår jag idag


15"

eftersom jag köpt en dyr dator för pengar som jag inte har så tänkte jag att det är dags för mig att skriva lite igen. jag vet ännu inte om vad.
antagligen kommer det bli som vanligt.
jag kommer skriva om saker som gör mig arg och saker med livet som är konstigt.
fast jag ska försöka blogga lite om glada saker med. det är ett löfte.