hur skulle det vara med lite reklam?

telias nya reklam är sjukt genialisk, ni vet den som sitter på ALLA, ja faktiskt exakt alla bussstationer, heter det station? eller kanske busskus?
iallafall ni vet den där man kan välja film med fjärrkontrollen & de erbjuder bland annat 13 lite svårare svenska verk.
jag vet inte varför men varje morgon när jag ska ta bussen så tilltalar den där planchen mig, den säger mig något som jag ännu inte klurat ut. kanske är det människorna på bilden? texten? eller stämmningen i 70-talstapeten i bakgrunden? flickans välkammade mittbena?
hur som helst så får den mig att vilja åka direkt hem, ringa till telia - teckna ett abbonemang, hoppa upp i soffan, mysa framför tv:n & hyra film med fjärrkontrollen.

DU som gjort den här reklamen - snälla ring mig (0736575691) DU är en idol i mina ögon.

kärlek är så jävla soft


jo, jag läste i en tidning

jo så här är det va att jag läste i en tidning att datorn är det som kan förstöra ditt liv mest är datorn, tänk tillexempel alla kids som spelar warcraft world & empire something. när jag var liten byggde vi minsann kojor & lekte med barbie, men dagen ungdom alltså bara dator dator dator, sjukaste grejjen av allt är ju ändå att det verkar som att vi bara blir smartare & smartare (människorna alltså), smarta & fyrkantiga.


a magical time in every girls life


eeeh nää

efter föregående inlägg vill jag bara förtydliga att bloggen inte har något samband med en såkallad modeblogg, tjejen på bilden har inget med texten att göra & texten har inget att göra med en såkallad dagens outfit.

fashionista

hahaha jag ville bara se hur det kändes att lägga upp en sån här bild på mig själv:


please


eeeh nää

efter föregående inlägg vill jag bara förtydliga att detta inte är en blogg om kärlek, detta är en blogg om li som tydligen har ett behov av att vika mig själv ut & in på intranätet.

goodnight!

olyckligkärlek.blogg.se

en sak som är underlig med mig, oftast så får jag bara inspiration att blogga när jag mår dåligt på något sätt, när jag är heartbroken eller bitter. detta bidrar till att min blogg sen ligger nere i flera månader, den blir som ett dödsbo, dammig & gammal & till sist pallar ingen bry sig om den mer.

idag när jag satt på bussen & blev ihjälklämd av en fet brud som lyssnade på lars winnerbäck i sin iphone slog det mig att jag har behov att berätta om just sånna saker för någon. & vilket forum är då bättre än detta.

här kan jag ju ösa ur mig all skit som inte mina kära förtjänar eller orkar höra på för den delen.
därför är detta offically dagen då jag började blogga igen & nej jag är inte heartbroken, jag & mr. pete har inte gjort slut, in fact är vi lyckliga.

den dagen när jag inte är lycklig längre lovar jag er mina vänner då heter min blogg olyckligkärlek.blogg.se - den dagen den sorgen , höhöhö!

peace!