pure ass and titties


BRÖST

jag har alltid sett mig själv som en ganska stark representant för starka kvinnor, lite som en Carolina Gynning (dock inte lika snygg) men va fan!

jag har aldrig skämts över att ha urringat eller över att ha visat större delen av brösten i diverse föreställningar & produktioner.
jag har heller aldrig skämts över att ta plats. & inte heller över att framställa mig själv som en porrig (hittade inget bättre ordval) tjej. varför skulle det vara fel att göra detta?

det ska ju tilläggas att jag aldrig mått dåligt över detta. sen att jag som säkert alla andra tjejer haft problem med mig själv & min kropp på andra sätt är ett helt annat ämne.

jag kan visst köpa att man kan visa att tjejer kan vara starka på andra sätt utan att behöva "visa" sig, men om man nu kan använda detta som ett medel för att en bredare målgrupp ska se en & låta en ta den platsen så är väl det inget fel? killar dansar ju i bar överkropp all the time & de har inte ens någon bh.

problemet är att när vi gör detta till ett problem som att det vore hemsk att någon dansade i bh, som att man blev tvingad till det, det är då det blir ett problem för att vi gör det till ett problem. det handlar väl om att alla ska få göra precis som de vill, sålänge de kan stå för det & göra det med glimten i ögat? & varför ska det egentligen vara så stor skillnad på vad tjejer & killar gör? i grunden handlar väl det mesta om jämnställdhet så dansar de nakna så ska fantamaj jag också göra det. 

skulle kunna skriva en hel roman om detta ämnet men jag måste verkligen gå ner till tvättstugan & ta ur min tvätt nu, MER BRÖST ÅT FOLKET!!!! 

Kärlek

p.s. they don't call me li-licious for nothing                                          
 


mamacita


ensamhet

i söndags skulle jag & mr. pete äta köpemat, & eftersom att gyrosstället vid mig hade stängt & vi var vrålhungriga fick vi slå till med nödlösningen - BK.
inte nog med att det är shitty mat på det sället men när vi står & väntar på maten kommer det in en ensam liten man med en käpp, han håller fram sina två 10or på samma sätt som han antagligen gör varje dag, detta kunde jag urläsa eftersom att ingen i personalen verkar bry sig om honom & när det väl kommer till kritan så håller fettot i kassan upp urvalet av te & säger, det blev vanilj idag ja. så får han sitt te & sin glass i en kopp.

& där står jag & bölar, jag klarar tydligen inte av ensamhet, eller inte ens tydligen, jag klarar inte av ensamhet.
det är något som hugger tag i mig när jag ser ensamma människor, det framkallar något i mig som gör att jag bara vill sträcka fram två 10or, också välja vaniljte & glass i kopp & sätta mig vid bordet & hålla käppmannen sällskap.

fan vad bra vi har det egentligen, vi klagar för att alla kompisar drar i en åt alla håll, vi klagar på alla familjemiddagar men i slutändan så ska vi komma ihåg att en dag så är det kanske vi som sitter där, på BK med vaniljte & glass i kopp . ENSAMMA!

snyftandes hela vägen hem med bk påsen i ena handen & mr. pete i den andra insåg jag iallfall hur glad jag är över alla människor som finns i mitt liv & runt omkring mig. tack för att vi dricker te tillsammans & tack för att bjuder varandra på glass ibland! TACK!

för att komma vidare

jag är en sån där person som måste få ut saker innan jag riktigt kan släppa dem, jag måste antingen medvetet konfrontera personerna det handlar om eller träna bort dem genom att slåss, yoga eller dansa.
en sak som dock förundrar mig att vissa personer går inte att konfrontera, gång på gång på gång så bara lyckas de komma undan, de smiter liksom alltid igenom, glider fram på dåliga ursäkter & byten av samtalsämnen. det är också de personerna som jag tänker att de, de kommer få igen någon gång i framtiden, KARMA!

kul förresten att jag kräkte ut halva min hjärna igår.

gimme gimme gimme all night long


i love afro



sjukt grym klass, 47 bokade idag, vilket ös, jag längtar till måndag!!!!!

so last year

Koh Aske säger:

tittade du pa titanic

Koh Aske säger:

hahaha

li-licious säger:

ja

li-licious säger:

haha

li-licious säger:

bara det är ångest

Koh Aske säger:

ja faktist

Koh Aske säger:

var nara pa att kopa den men tankte, na robin, var inte sa cp

li-licious säger:

du kan få låna min

li-licious säger:

jag bör inte se på den mer

Koh Aske säger:

haha, det ar som att dela ut tarar

li-licious säger:

krokodiltårar

Koh Aske säger:

jag sag en film idag som heter juno

Koh Aske säger:

se den li

Koh Aske säger:

fin film

li-licious säger:

är det porr?

Koh Aske säger:

haha

Koh Aske säger:

nej nej

Koh Aske säger:

eller gandi, fast den var 3 timmar lang

Koh Aske säger:

fast du sag ju titanic

li-licious säger:

det är tictanic med

Koh Aske säger:

ja det var det jag mena sötröv

li-licious säger:

jag förstod det nu

Koh Aske säger:

ball att den baren jag ar i, ar det massa folk som sjunger till den behind blu eyes laten

Koh Aske säger:

fuckin gay

li-licious säger:

är det kareoke?

Koh Aske säger:

na, dem ar bara berusade och kata i brudarna som saljer sina kroppar har

Koh Aske säger:

typ en macho tavling

li-licious säger:

är de svenska?

Koh Aske säger:

nej, latt amerikanska

li-licious säger:

macho american gay people

Koh Aske säger:

mmm, sanningen sa du nyss

li-licious säger:

en nyssad sanning

Koh Aske säger:

har du jobbat i helgen

li-licious säger:

nej jag är sjuk

li-licious säger:

sick to death

li-licious säger:

jag har utanöverdrift snytit upp 6 rullar toapapper

Koh Aske säger:

shit, snacka om att doda papper

li-licious säger:

doda träd

Koh Aske säger:

kul nar man ar sjuk har nere, har finns allt och kopa i narmsta pharmacy

Koh Aske säger:

alla soet medeciner

Koh Aske säger:

valium i hoga doser med

Koh Aske säger:

sinnes folk

li-licious säger:

inte konstigt thailändare ser konstiga ut

Koh Aske säger:

traffade tva svenskar som ville kopa ketamin, elefant bedovningsmedel och flippa ut

li-licious säger:

& har skumt mode & discomusik

li-licious säger:

gjorde ni det då? blev ni elefanter?

Koh Aske säger:

haha, jag ville inte dem ville

Koh Aske säger:

men demf ick inte tag pa det

li-licious säger:

synd, fett & se en människa med elefantfötter

Koh Aske säger:

haha

Koh Aske säger:

forvandlas

li-licious säger:

& så kanske de börjar spruta vatten med näsan

Koh Aske säger:

imorgon ar det mandag


ps. it's so bad but it feels so good


top secret

känslan av att jag har lösenordet till sandras top secret blogg har gjort hela min kväll komplett. så fort någonting är hemligt så blir det plötsligt mycket roligare, alla orden på skärmen blev plötsligt mycket viktigare för de var hemliga.

på tal om hemligheter så har jag kommit på att jag har sjukt svårt för människor som ska vara alla till lags, jag vill bara putta till dem & be dem bråka lite med mig. va fan helt ärligt!

dessutom har jag blivit besatt av en tjej men sjukt snygga kläder, & perfekt hår, det ni det är min hemlighet.
i sommar ska jag se ut som henne, eller som mig själv jag har inte riktigt bestämt än.

goodnight fuckers!

bebiboom

typ 3% av alla mina facebook vänner väntar barn & det är jävligt många jag har ju trots allt 681 vänner, är det bara jag som fortfarande själv känner mig som ett barn? alla springer liksom om mig.

jag tycker fortfarande att det känns kul att komma hem ensam till min egna lägenhet medans andra redan letar efter hus. även fast jag hatar det så finns det ändå en spänning i att varje månad se om jag ensam ska klara av att betala min hyra. jag tycker fortfarande att det är lika roligt att shotta tequila & göra pinsamma saker som jag inte kommer ihåg nästa dag. jag gillar känslan av att kunna dryga vid datorn samtidigt som jag vet att 70% av min garderob ligger på golvet & att osten stått framme i 3 timmar, jag gillar det för jag vet att jag kan gilla det. det är bara jag, inget barn, bara jag.

jag har liksom flera gånger försökt känna efter om jag känner min instinkt om min kropp liksom förbereder sig på en bebis, men nej, inga bebisar. samtidigt så är tanken ju stressande att jag kommer bli den äldsta mamman av 87orna, fast jag är fan hellre ung ett tag till utan överskottshud på magen.

nästa gång det kommer upp i mitt facebookhome att någon skriver vilken vecka de är i så svimmar jag, please kan vi inte bara leka några år till?

playa play on

fel fel fel

när jag just börjat blogga igen insåg jag varför jag slutade.

word

nyårslöften



1. bli smal
2. bli smal
3. bli smal
4. forstätta vara som jag är

hårt val

att åka vagn

om man ser en pappa med sina barn på hemköp varför är det alltid den äldre sonen som åker vagn? & den lilla som springer omkring?

uppmärksamhetsbehov

när jag får kids ska jag vara väldigt rättvis i min fördelning av uppmärksamhet så att båda barnen springer omkring, palla köra vagn

tydligen af malmoe

i malmö har folk ett stort behov av att uttrycka sig, tydligen, ett stort behov att vara någon, tydligen, någon som var där först någon som var störst.

tydligen vara den som bloggar mest, som bär acne bäst. som dricker mest & blir mest inbjuden till fest.

tydligen kommer jag aldrig vara den av malmoe, tydligen inte. men jag är lika glad ändå, för jag vet att jag alltid kommer vara äkta.

jag har börjat blogga igen btw, som ni tydligen märker nu. tydligen!

är tydligen ens ett ord?