den som missar får stryk

image152

biljetter: www.juliusbiljettservice.se

om jag hade varit ngn annan

om jag hade hetat ellen då hade jag kanske varit ngn annan, om jag hade hetat lotta hade jag kanske haft mitt hår i flätor varje dag, om jag hade bott i tyskland hade jag haft rött hår & fräknar.
min livskamrat berättade för mig att var 6tte människa på jorden hänger ihop på ngt sätt, på ngt sätt känner alla alla liksom genom var 6tte person.
världen är allt bra liten.

så chansen för att jag stöter ihop med timbuktu fler gånger är egentligen ganska stor, han bor ju i malmö, det vet jag faktiskt. & 6 personer som jag känner känner honom eller så känner jag någon som känner någon som känner honom som sin 6tte person. så resultatet av ekvationen blir alltså att jag skulle kunna bli ihop med honom eller iaf med ngn som känner honom eller någon som varit i närheten av honom som sin 6tte person.
eller whatever jag är dålig på matte i vilket fall som.

var sjätte person glöm inte det, världen är allt bra liten.

guldfisk

där var jag kommer ifrån lever man ungefär som en guldfisk, instängd, förutsägbar, igenkänningsbar, man förändrar sig aldrig & miljön förändrar sig aldrig. andra människor kan en, tror de. de känner en, för att man var någon, man var någon för flera år sedan. då var man sån, sån är man nu.
man var sån i helgen, då är man så i veckan.
precis sån är man & sån ska man vara så att folk vet var de har en, i en glasskål.
jag spelar med ett tag till, simmar ett varv, tar ett andetag & tänker att ingen ändå ser, ser mig, förstår mig eller känner mig för den jag är nu. inte konstigt att guldfiskar aldrig ler.

blubb blubb tja!

din mammas orkester

image150

tack för sist kompis

jag har inte skrivit on a while, jag vet. känner dock ingen press, nej,  jag känner ingenting.
för en sekund sen fick jag en känsla, en känsla av att vilja skriva om något, något som inte finns något som kanske fanns.

jag vill vända hela grejjen & få ut något bra.

dessutom har jag inget jobb i hela juli så om det regnar tänker jag blogga för att fördriva tiden. kanske dags att börja marknadsföra sig nu då? kanske. kanske.